• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06

SALES LEADS

Lead Force genereert de beste leads en afspraken voor de zakelijke markt. Wij doen dit al sinds 1999 en honderden bedrijven, zowel corporate als MKB, hebben sindsdien kunnen profiteren van onze expertise.

Kwaliteit of kwantiteit?

Het hebben van veel leads is fijn en belangrijk, maar toegang tot gekwalificeerde leads is nog veel belangrijker.
Uw sales force wil toch ook alleen aan tafel bij bedrijven waar echt iets speelt of gaat spelen en waar uw propositie perfect past?

Lead Force levert enkel 100% goed gekwalificeerde leads. Leadkwalificatie vindt plaats op basis van criteria die voor 100% bij organisatie passen.
U geeft aan welke parameters u belangrijk vindt (DMU, concurrentie, leadtime, aanknopingspunten, business case etc.) en bepaald dus zelf de definitie van een goed gekwalificeerde lead.

Structureel leads genereren

Een cruciale voorwaarde voor een effectief leadgeneratie programma is een structurele aanpak. Een goed gekwalificeerde zakelijke lead genereer je niet met één telefoontje, daar zijn vaak meerdere contactmomenten voor nodig.

Lead Force staat voor een structurele aanpak en onderhoudt alle contacten en contactmomenten namens uw organisatie. Onze opdrachtgevers willen continue en doelgericht de markt bewerken en realiseren zich, dat de factoren ‘tijd’,  ‘prioriteit’ en ‘discipline’ onlosmakelijk verbonden zijn aan de mate van succes.

Kortom; voor ad hoc “koffie afspraken” belt u een call center. Voor de beste zakelijke leads, ook op lange termijn, neemt u met ons contact op!

There is no Business like New Business