• Image 01
  • Image 02
  • Image 03
  • Image 04
  • Image 05
  • Image 06

Prospectadressen

60% van het succes van een leadgeneratie campagne wordt bepaald door de kwaliteit van het adressenbestand. Begint u bij de A in de Gouden Gids of maakt u liever eerst een gedegen doelgroepanalyse?

Doelgroepen

Nederland telt ruim 1,5 miloen economisch actieve bedrijven en andere organisaties. Door uw bestaande klantenlijst te analyseren en te ‘matchen’ met (een deel van) het Nederlandse bedrijfsleven krijgt u inzicht in de omvang en potentie van uw doelgroepen.
Lead Force levert de hierbij behorende prospectadressen inclusief de namen van belangrijke beslissers, onder meer op het gebied van IT, finance, verkoop, HRM en marketing.

Prospect- en marktinformatie

Namens uw organisatie staat Lead Force, via diverse media, continue in contact met uw prospects en leads. Tijdens al deze contactmomenten wordt veel informatie vergaard. Door deze informatie te cumuleren en in te zetten voor meer kleinschalige campagnes neemt de kans op succes in fors toe. Meer resultaat dus met minder energie!

In sommige cases behalen wij ruim 25% conversie op gecumuleerde prospectinfomatie, meer weten? Vraag informatie aan.

ICT leads

Lead Force biedt diepgaande informatie betreffende diverse ICT aangelegenheden binnen het Nederlandse bedrijfsleven en (semi)overheid.
Wij inventariseren onder meer op het gebied van hardware; serverpark, storage, back-up en tablets.
Op het gebied van software; CRM, BI, ERP, netwerken, development tools, virtualisatie en databases.

There is no Business like New Business